Edwin @ South East Asia

Het aftellen is officieel begonnen!

Nog 50 dagen en dan is het zover... Op dinsdag16 januari vertrek ik voor bijna 4 maanden naar Zuidoost-Azië. Tot half mei hoop ik daar, samen met Esmee, mooie avonturen te gaan beleven en veel te zien. Landen die gedurende hetbackpackavontuurzoal op het programma staan zijn: Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam, Maleisië en wie weet Indonesië.

Februari 2011 was ik voor enkele weken in Canada en Amerika en daar besloot ik voor mezelf eigenlijk dat ik nog wel wat meer van de wereld wilde zien... :-). Tel daar bijvoorbeeld bijop dat ik in het voorjaar van 2011 afstudeerde en goede vriendin Esmee (http://www.es-mee-reismee.nl/)ook met reisplannen rond liep. Daarnaast lijkt me het ontzettend gaaf om kennis te maken met geheel andere culturen, gewoontes en mensen. Het ideale moment om de daad bij het woord te voegen!

De afgelopen maanden hebben in het teken gestaan van allerlei voorbereidingen op het backpacken. In eerste instantie dacht ik van: Oh, dat doen we wel even! Toch komt er nog aardig wat aan voorbereidingen om de hoek kijken. Wat te denken van: vaccinaties (niet één maar diverse), visa (wat een gedoe), vliegtickets, reisverzekeringen afsluiten,het inlezen in de Lonely Planets en het kopen van allerlei hebbedingetjes als een backpack, daypack,klamboe, malariapillene.d.

Het hele avontuur begint nu echter steeds meer vorm te krijgen en dichterbij te komen. De decembermaand staat voor de deur. Normaal gesproken vliegt deze al voorbij, maar wat mij betreft mag deze nu nog wat sneller voorbij gaan... Ik kan namelijk niet wachten :-).

De komende maand nog even de puntjes op de 'I' zetten, op werk alles goed afronden en dan vlieg ik half januari, via Cairo en Bangkok,naar Chiang Mai. Vanafdeze stad inhet noorden van Thailand begint het grote avontuur!

Ik ga proberen om jullie via deze reisblog zoveel mogelijk op de hoogte te houden. Wanneer je automatisch updates wilt ontvangen, laat danje mailadres achter en blijf op de hoogte.

Greetz en tot de volgende update,
Edwin

Samanthaaa

Egt helemaaaaal geweldig Edjeeee!!
I'm Jealoussssss...
Ik ga je zeker weten volgen xD
xxx

Terry :-)

waanzinnige tijd toegewenst en kijk uit dat je geen rare dingen oploop. mucho plezanto matti.

Lies

Stoer hoor neef :) de grote reis gaat bijna beginnen. Zou zo wel mee willen. Enjoy! X liefs

Robert ( de slager )

He Edje nogmaals veel plezier en goed op jezelf passen!!! Veel foto's maken en veel ervaringen opdoen goede reis Gr. Robert

Coby Rombout

Wij wensen je een gezonde en heel fijne reis. Ginus en Coby

Nelleke

Dag lieve Edwin,
Geniet van alles en een goede reis.........maar bovenal
een behouden terugkomst.
Vaya con Dios

Heeii Edwin!
We hebben met 15-1 van Ten Donck gewonnen!
We begonnen gelijk heel goed en toen scoorden we gelijk. We kregen een vrije bal en die was raak! De eerste aanval scoorde er 5. De tweede aanval begon heel fel en dat vak scoorde er ook veel. Wietse heeft nog een strafworp gescoord. In de rust stond het 10 tegen 1. In de tweede helft scoorde de eerste aanval er maar 2. Ten Donck is wel beter geworden. Pim en Ik werden gewisseld. In de tweede aanval werden er nog 3 gescoord.
Van Suzanne :)

Heeii Edwin,
sorry dat ik zo laat schrijf maar ik was bij mijn oma :-)
We hebben gewonnen van kinderdijk met 13-3.
In de eerste helft scoorde we er vee meer dan in de tweede helft. Femke had in het eerste kwart geen tegenstander. Dat was wel grappig. Dani en Esmee kwamer er aan het einde nog in. Vorige week zijn we nog met de sponsor op de foto geweest. Hij is heel leuk geworden en we hebben een stuk chocolade met het KCR logo gekregen.

x van Suzanne

Junaidah

Hoi Edwin,
eindelijk even tijd gemaakt om je Azië-avontuur te bekijken ... Je combineert natuur en cultuur met sportieve activiteit en bijzonder eten, klinkt echt (bijna) allemaal heerlijk!!! ik las nog iets bekends, heb een aanverwant iemand die missionaris is in Sihanoukville en daar voor Don Bosco veel projecten en weeshuizen voor de jeugd opzet, misschien ben je het nog tegengekomen (hopelijk goede repuatie..)???
Geniet van jullie laatste periode, groetjes en tot ziens,
Junaidah

o ja, het bedrijf draait gewoon door hoor!!

Halloo Edwin,
Is je vakantie een beetje leuk??

Sorry dat ik niet over de laatste competitiewedstrijden heb geschreven!
Maar dat haal ik nu wel even in...
onze eerste wedstrijd speelde we tegen Maassluis D1. Ze waren erg goed en ze verdedigden er dicht op zodat we moeilijk konden gooien. We hebben die wedstrijd met 0-8 verloren. :(
De wedstrijd daarna moesten we tegen Korbis. Daarvan hebben we gewonnen. Sorry maar ik weet de stand niet meer.
Daarna moesten we tegen KOAG en die week daarop ook weer. Jammer genoeg hebben we ook die twee wedstrijden verloren.
Gisteren moesten we weer tegen Maassluis. Dit keer konden we wel beter rond spelen maar alsnog waren hun beter. Het is 17-4 geworden.
Volgende week spelen we onze laatste wedstrijd. Thuis, tegen Korbis. Ik hoop dat we die winnen!!!

Groetjes van Suzanne :)