Edwin @ South East Asia

Ik neem je mee.. Neem je mee op reis!

Niet naar Londen,of naar Parijs (zoals inhet nummer van Gers Pardoel ;-)) maar naar Zuid-Oost Azië! Er is natuurlijk geen plek meer overin m'n backpack, maar jullie kunnenwel enigzinsop de hoogte blijven via deze reisblog...

Wat nou Blue Monday? Vandaag (maandag 16 januari) schijnt sinds tijden de zon weer eens in Nederland en ben ik echt nog maar één nachtje verwijderd van een groot avontuur in Zuid-Oost Azië! Eerst even terug naarde afgelopen week: Dezestond vooral in het teken van 'afscheid nemen'. Allerlei gezellige etentjes enborrels stonden gepland en ik heb vele leuke cadeau's mogen ontvangen. Waarvoor uiteraard nogmaals hartelijkdank!

Naast al deze leuke dingenkwam er net voor het weekendeen minder leuk bericht uit de Thaise hoofdstad Bangkok. Het ministirie vanBuza scherpte vanwege dreigend terrorisme het reisadvies voor Thailand aan. Na de eerdere overstromingen van afgelopen najaar dus opnieuw een flinke klap voor de Thaise stad.

Anyway... Op naar Azië!De afgelopen dagen stonden voor de rest vooral in hetteken van voorbereiden,de laatste dingetjes kopen enbackpack inpakken. Ondertussenben ik zo goed als klaar om morgen om 15.00 uurNederlandse tijd te vertrekken richting Chiang Mai. Vanuit deze stad in het noorden van Thailand zaleen mooi backpackavontuur voor Esmee en mij gaan starten.
Bedoeling is om de komende vier maanden in iedereen rondje te maken langso.a. Laos, Vietnam, Cambodja, Maleisië en Indonesië. Natuurlijk zullen ook de eilandjes in het zuiden van Thailandniet worden vergeten.

Tot zover even een korteupdate (voor het laatstevanuit Nederland).

Greetz,
Edwin

Hentos

Ik zal je missen mopss!!!! XX

Ginus en Coby

Nu Edwin het gaat echt beginnen. Morgen nog een nacht in je eigen bed. Maak er iets moois van. Kom gezond weer terug. Behouden vaart.

Esther Baart

Hi Edwin,

Na Vancouver heeft volgens mij iedereen reiskriebels gekregen, ben jaloers! Heel veel plezier en geniet ervan.

Esther

Steffanie

ed,

geniet, heb plezier, succes, doe gek, kijk uit naar de cultuur en kom weer heel thuis een keer!

liefsss steffanie (SenW)

Marianne

Heel veel plezier en ik ga je blog zeker volgen!!

Jamie

Hey Ed,

Heel veel plezier in het Verre Oosten, geniet van alle indrukken en het natuurschoon en doe de groetjes aan Esmee :)

X Jamie

Franny

Hoi Edwin,

We wensen je een fantastische tijd toe,geniet er van!
En we volgen je!

groetjes Zweitse en Franny

Ingrid (Fakkel)

Hoi Edwin,

Heel veel plezier in het Verre Oosten en ik ga je zeker volgen!

Evelien en Levi

Lieve edjuhh vanmiddag nog ff gezellig met je gezeten, morgen is het dan zover!! Ga je echt missen!!!!
Hele dikke kus
Evelien en levi

Jeanette Schouten

Ik wens jouw en Esmee een waanzinnige tijd in Azie!Enne ik ga je volgen hoor,.......FASTEN YOUR SEATBELTS,Edwin!!Heel veel pret,take care,en ENJOY!!

Marcha

Hee edjuh,

Ik wil je heel veel plezier toewensen op je 'ontdekkingsreis', doe voorzichig en kom gezond en wel terug!

&goede reis

xx

Hi Edwin,
Goede reis morgen en ga lekker genieten van al dat moois en het heerlijke eten in Thailand! Doe Esmee de hartelijke groeten van ons. We houden jou op de hoogte van de D2. Groetjes,
Erik, ingrid, Loes en Rosa xxx

Lisanne H

Have fun, Edje! X

Jan, Natasja, Suz en Bas

Hoi Edwin,

Had je op tijd alles ingepakt? En vanmorgen goed van start gegaan?
Heel veel plezier en veel mooie avonturen gewenst!
Keep you posted en tot snel.
Groetjes van Suzanne! Natasja, Jan & Bas

ma

gelukkig goed aangekomen na een lange en vermoeiende reis, nu lekker genieten,dikke kus

Suus

Geniet er van en doe esmee de groetjes!! Xx

erna

Hoi
Leuk dat je reis eindelijk is begonnen.
ik wens je net zo veel plezier als dat ik heb gehad in Indonesie!Maar Maleisie en Thailand is mooier dan Indonesie zeggen Helga en Alies!Dus je zult wel heel veel moois zien!
Geniet ervan! Groetjes
Erna

Suzanne

Hé Edwin, Is het een beetje leuk op vakantie?

We hebben met 13-5 van PKC gewonnen!
We begonnen heel goed en toen scoorden Thomas en ik heel snel. Die van Pim werd afgekeurd. :(
Het andere vak scoorde er ook veel. In de rust stonden we 5-2 voor. toen hebben we een Mars gegeten! :)
In de tweede helft begonnen we een beetje slap. Gelukkig scoorde Rosa, Thomas, Femke en ik nog. (sorry de rest van de doelpunten weet ik niet meer) Bas en Lindi zijn er het laatste kwartje ingekomen en dat deden ze heel goed! We lieten er nog drie door en toen hadden we gewonnen!

Tot het volgende verslag!
Groetjes van Suzanne

max anemaat

hoi edwin als je terug komt dan gaan we als het goed is wokken . voor eelco's verjaardag van vorigjaar

max anemaat

ik hoop dat het goed gaat en dat er geen ongelukken gaan gebeuren. en in maart gaan we pas wokken

Hoi Edwin,

Geweldig om de eerste foto's te zien. Toevallig heb ik vandaag Marja gesproken en had ik al gehoord over jouw kookcursus (je ziet er stoer uit) en de olifantenopvang. En dat de boottocht naar Laos is geboekt. Super !
Je hebt de uitslag van de D2 al van Suzanne gelezen. Op naar het kampioenschap.
Veel plezier in Laos.
Groetjes uit een grijs, miezerig en donker Nederland

Jacqueline Revier

Hé Edwin,

Super leuke foto's zeg!! En dat al in de 1e week. Er staat je dus nog veel leuke dingen te wachten. Heel veel plezier en doe voorzichtig!

Groetjes van je collega !

taeke en hento'"s

Hoi Edje,Fijn dat alles goed met je gaat. Wat een prachtige foto's!!!!!!! Je bent er nog maar net, ik heb het gevoel dat jij je al aardig thuis voelt. Geniet er van en wij volgen jou. Lieve groetjes de taekies. dikke kus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Marjolijn

He Edwin!
Dat wordt smullen als je weer terug bent. Zorg ik voor een wok, kan jij je geleerde kookkunsten vertonen. Ik zie dat je een grote olifantenvriend bent geworden, wees lief voor ze. want je kent die red band reclame vast wel..... Als ik de foto's zie ben ik stikjaloers op je. Geniet ervan!!! Liefs, Mar

Sjaak Blaak

Hoi Edwin,

De start ziet er goed uit. Ga verder met genieten en snuif alles lekker in je op. Hier treedt komende dagen de vorst in. Dat missen jullie dan weer maar jullie krijgen er veel voor terug.

Met vriendelijke groet,

De Blaken uit Numansdorp

Miranda & Co.

Hey Edwin wat een supermooie fotos zeg je hebt het vast ontzettend leuk tot de volgende ronde x